Deuren en kozijnen plaatsen

Onze werkwijze (in 5 overzichtelijke stappen) Van adviesgesprek tot realisatie van de opdracht, ziet er in een notendop als volgt uit;

Stap 1: Advies van Jeroen Wilmink

Ik kom op locatie om allereerst kennis te maken om vervolgens een inschatting te maken van de huidige en gewenste situatie.

Maak kennis met Jeroen Wilmink

Stap 2: Van schets naar professionele tekening

Na het inmeten van de kozijnen is het tijd om keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aan

  • Kunststof of hardhout
  • Kleurstelling van het kozijn
  • Het type kozijn; een valraam, een vast raam, of bijv, een draai-kiepraam
  • Het type glas, etc.
Nadat de wensen bekend zijn geworden gaan we op locatie alles schetsen. Deze schets gaan we vervolgens omzetten naar een professionele tekening in PDF

Help mij met inmeten en schetsen

Stap 3: Binnen enkele dagen een offerte op maat

Nu de wensen zijn vastgelegd en de tekening is gemaakt, kan de offerte opgemaakt worden. Wilmink Montage kan alles uit handen nemen, dus ook het demonteren nemen wij mee in de offerte, net als de afwerking. Ons streven is om binnen 3 werkdagen met een offerte op maat te komen.

Stuur een mailtje

Stap 4: Planning bepalen & Starten werkzaamheden

We gaan op zoek naar een volle werkweek van 5 dagen wat past in beide agenda's. Het voordeel? We lopen maximaal een week bij u over de vloer.

Nadat we de werkruimte hebben afgedekt (denk aan meubels, vloer, etc) kan de sloop van het oude kozijn beginnen op vakkundige wijze. Vervolgens maken we het nieuwe kozijn gereed en monteren wij deze in het kunststof stelpakket.

Kom langs op locatie

Stap 5: Het eindresultaat (in 5 dagen) zonder onderbreking

Bekijk onze portfolio

Plan gemakkelijk een gratis advies gesprek!

Wat klanten zeggen

V. Ranger

Prachtige nieuwe voordeur, kozijnen en gevel bekleding laten plaatsen in de kleur antraciet grijs. Super mooie, stevige voordeur. Een wereld van verschil met wat we hadden (zie foto's). Deze vakkundige mannen denken goed met je mee. Eerder ook al twee nieuwe kunststof dakramen laten plaatsen door dit bedrijf. Ook al direct een enorm verschil in geluidsisolatie. Zonder enige twijfel zeker een aanrader!

Bekijk deze review op Google!

Frank

Jeroen en zijn collega Martijn hebben hier deze week kunststof kozijnen geplaatst. Alles is netjes en schoon achtergelaten, afwerking is perfect! Ben zeer tevreden met het resultaat en kan het iedereen aanraden. Nogmaals bedankt Jeroen en Martijn.

Bekijk deze review op Google!

Onze werkwijze (in 5 overzichtelijke stappen)

Onze werkwijze van adviesgesprek tot realisatie van de opdracht, ziet er in een notendop als volgt uit;