Over Ons

Een tevreden klant staat voorop!

Jeroen Wilmink

Welkom, mijn naam is Jeroen Wilmink, eigenaar van dit mooie bedrijf sinds 2011.

Door de jaren heen is mijn bedrijf met succes gegroeid, en hebben wij ons op verschillende vakken gespecialiseerd.

Bij de mensen van Wilmink Montage staan uw wensen centraal. Daarom bespreken we deze wensen uitvoerig en brengen wij deze gedetailleerd in kaart. Omdat geen enkel project gelijk is komen hier vaak onvoorziene zaken aan het licht. Wilmink Montage speelt in op deze onvoorziene zaken, en probeert met u in overleg een passende oplossing te vinden.

Onze Expertise!

ALTIJD OP TIJD!

Montage vanuit uw wensen! Bij de mensen van Wilmink Montage staan uw wensen centraal. Daarom bespreken we deze wensen uitvoerig en brengen wij deze gedetailleerd in kaart. Omdat geen enkel project gelijk is komen hier vaak onvoorziene zaken aan het licht. Wilmink Montage speelt in op deze onvoorziene zaken, en probeert met u in overleg een passende oplossing te vinden.

REALISTISCHE KIJK!

Als u een afspraak maakt met Wilmink Montage komen wij langs om de plannen te bespreken. Uiteraard wordt hierbij altijd meegedacht en een bijbehorende planning gemaakt.

ALLES OPGERUIMD!

Bij Wilmink Montage kunt u er vanuit gaan dat alles netjes achter gelaten is zodra het wordt opgeleverd. Wij zorgen dat alle materialen worden afgevoerd zodat u hier geen omkijken meer naar heeft!

Contact ons